Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Partneri padali z okna asi šesť metrov. Nešťastiu sa prizeral ich syn (2)
Zdielať na

Partneri padali z okna asi šesť metrov. Nešťastiu sa prizeral ich syn (2)

Archívna reportáž

JIHLAVA / Policajti vyšetrujú záhadný pád partnerskej dvojice z druhého poschodia paneláku v centre mesta. Obaja dopadli na trávnik asi zo šiestich metrov. Svedkom celej udalosti bol ich dvojročný syn, ktorý po incidente vyšiel z bytu a blúdil po chodbách paneláku.

"V minulosti mal problémy s drogami," povedal pre denník Blesk muž zo susedstva. Tiež si myslí, že žena sa snažila muža v okne zachytiť, no on ju strhol so sebou. "Určite váži niečo cez sto kilogramov a ona s biedou 50," uviedol jeden zo svedkov. 

Obyvateľov paneláku prebral po páde dvojice na zem strašný krik. "Musel byť asi nafetovaný alebo opitý. Strašne kričal, zatiaľ čo ona len stonala," popísal svedok situáciu bezprostredne po páde.

Policajti udalosť preverujú. Zatiaľ ani jedného z dvojice nevypočuli, čakajú na výsledky testov odobratého biologického materiálu. Obaja skončili v nemocnici s ťažkými zraneniami. Dvojročný chlapček, ktorý sa v čase udalosti nachádzal v byte si po ich páde odomkol byt a chodil po chodbách bytovky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy