Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brat zneužíval svoju sestru (7), pridal sa aj jeho kamarát
Zdielať na

Brat zneužíval svoju sestru (7), pridal sa aj jeho kamarát

INSK / Sedemročné dievčatko dlhodobo zneužíval jej brat spolu s jeho spolužiakmi zo školy. Na hrôzy, ktoré dievčatko prežívalo, prišla matka až potom, čo sa psychicky zrútilo.

Incident sa odohral v meste Insk na severozápade Poľska. Chlapci vo veku 14 a 16 rokov tam podľa polície sexuálne zneužívali iba 7-ročné dievčatko počas letných prázdnin u nich doma. "Žena prišla na políciu ohlásiť, že jej 14-ročný syn spoločne s kamarátom mohli mať sexuálny kontakt s jej dcérou. Policajti preto pred začiatkom akejkoľvek činnosti museli kontaktovať rodinný súd," povedala hovorkyňa polície Katarzyna Cislo.

Rodinný súd po vypočutí chlapcov okamžite rozhodol o ich umiestnení do detského domova. Dôvodom bolo, aby ich oddelili od 7-ročného dievčatka. Ako sa ale ukázalo neskôr, chlapci neobťažovali iba ju. Priznali sa, že aj predtým sa pokúšali o sexuálne kontakty s druhou sestrou. Tá však bola už staršia a odmietla to. "Chlapci sa priznali, že naozaj k činom došlo, teraz skúmame či došlo k bezprostrednému sexuálnemu kontaktu. Dievčatko pre zlý psychický stav ešte súd nevypočul," povedala Katarzyna Cislo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy