Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Trúchliaca matka cestovala na pohreb svojho syna. Neznámy muž jej podal vreckovku, no bol to odkaz
Zdielať na

Trúchliaca matka cestovala na pohreb svojho syna. Neznámy muž jej podal vreckovku, no bol to odkaz

COLORADO / Tricia Belstra bola doma, keď dostala správu, že jej 25-ročný syn Kyle nečakane zomrel. Na ceste na pohreb sa stalo niečo nečakané. Podišiel k nej neznámy muž, ktorý ju videl smútiť a podal jej vreckovku. Bol na nej odkaz, ktorý zronenú matku chytil za srdce. Keďže nevedela, ako sa muž volá, zverejnila list na sociálnej sieti, aby mu vyjadrila svoju vďaku.

Tricia letela so svojou dcérou a rodinou na Kyleov pohreb do Chicaga. Už v lietadle si ju všimol jeden zo stevardov a spýtal sa či je v poriadku. "Povedala som mu, že letím na synov pohreb," spomína na smutný deň Tricia. Jeden zo spolusediacich sa jej dokonca ponúkol, že jej naleje pitie do pohára, pretože sa jej tak triasli ruky. 

Keď vystupovala, podišiel k nej dotyčný stevard a podal jej vreckovku. Poďakovala mu a keď už bola mimo pasáže, zbadala na vreckovke napísaný list a plakala, uvádza portál BBC. 

"V roku 2004 moja rodina prišla o môjho staršieho brata. Akokoľvek je to pre mňa stále ťažké, nemôžem ani len predstierať, že viem, akú bolesť cítite ako matka. Avšak,videl som trúchliť svoju matka. Po prvé, byť matkou znamená priviesť na svet nový život ako prísľub do budúcnosti. Vaša misia teraz nekončí - život vášho syna je väčší ako jeho smrť a vždy bude. 

Moja matka sa dlho naháňala za niečim, čo by zmiernilo jej smútok. Už si ale uvedomila, že tú bolesť len ťažko utlmiť. Nemárnite svoju energiu po snahe dosiahnuť úľavu. Miesto toho chodte a hľadajte príležitosti zažiť šťastie. Navštívte rodinu, zblížte sa s tými, s ktorými ste stratili kontakt, cestujte. Toto je váš príbeh a dlhujete to sebe a vášmu synovi, aby vedel, že toto prekonáte. Netlačte na seba. 

Tento svej je plný ľudí, ktorým na vás záleží, aj keď to tak nevyzerá. Neprestanem na vás myslieť, ako sa máte alebo čo robíte. Vyjdete z tohto ako silnejší človek a ja vám budem držať palce po celý ten čas."

Tricia bola týmto gestom dojatá. To, že obetoval svoj čas a napísal niečo také pre úplne cudzieho človeka, znamená pre ňu nesmierne veľa. Keďže nevedela meno mladíka, zverejnila list na sociálnej sieti, dúfajúc, že sa možno jej poďakovanie dostane až k nemu. List zdieľalo na internete tisíce ľudí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy