Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Na pláži našli telo. Zodpovedá popisu Zuzany (24), ktorú zmietla vlna
Zdielať na

Na pláži našli telo. Zodpovedá popisu Zuzany (24), ktorú zmietla vlna

NEW JERSEY / Dvoch Slovákov na pláži v Point Pleasant Beach zaliala veľká prívalová vlna. Zatiaľ čo sa chlapec vynoril a doplával k brehu, po 24-ročnom dievčati pátrali všetky záchranné zložky. Po niekoľkých hodinách vyplavilo more telo, ktoré údajne zodpovedá Zuzaninmu popisu.

Zuzana (24) sa spolu s Tomášom (23) kúpali v mori, keď ich prichádzajúca vlna úplne zaliala. Zatiaľ čo sa Tomášovi podarilo dostať z vody von, Zuzana sa z mora nedostala. Tomáš upozornil miestneho zamestnanca, ktorý na miesto okamžite zavolal políciu.

Podľa portálu app.com pátrali po Zuzane dôstojníci z policajného oddelenia Point Pleasant Beach, personál pobrežne stráže, zapojilo sa aj oddelenie námornej služby štátnej polície, ale aj potápači.  

Portál abc7ny.com informuje o tom, že polícia vytiahla z mora telo, ktoré zodpovedá popisu Zuzany. Ženské telo mali objaviť okoloidúci, pretože ho pravdepodobne vyplavilo more neďaleko promenády. 

Národná meteorologická služba za posledný týždeň varovala pred nebezpečnými prívalovými vlnami. Niekoľko pláží malo aj vyvesené červené vlajky, aby návštevníkov udržali mimo vody.

O tom, že na amerických pobrežiach nie sú obrovské vlny raritou svedčí aj archívna reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy