Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Po diaľnici sa rútil 240 km/h. Dostal šmyk a narazil do auta s deťmi
Zdielať na

VIDEO: Po diaľnici sa rútil 240 km/h. Dostal šmyk a narazil do auta s deťmi

BAUTZEN / Poliak sa po nemeckej diaľnici rútil rýchlosťou 240 kilometrov za hodinu. Vo finále svojej nebezpečnej jazdy narazil do auta, v ktorom sa viezli aj tri deti. Muž sa postavil pred súd, ktorý ho odsúdil na tri roky a deväť mesiacov väzenia.

Tridsaťdvaročný Tomasz sa za honorár 350 eur pokúsil previezť kradnuté Audi A5 za hranice. Pri náhodnej kontrole ho však chcela zastaviť diaľničná hliadka, pred ktorou začal Tomasz utekať. 

Muž dupol na plyn a pri naháňačke dosiahol rýchlosť až 240 kilometrov za hodinu. Keď sa však dostal na trávnatú plochu, dostal šmyk a stratil nad autom kontrolu. Po tom ako sa dostal späť na diaľnicu narazil do okoloidúceho vozidla, v ktorom sa viezli dvaja muži, žena a tri deti. Tí mali šťastie v nešťastí, pretože sa nikomu nič nestalo. 

Tomasz sa pred policajtmi pokúsil ujsť, no tí ho chytili a postavili pred súd. Napriek tomu, že sa ospravedlňoval a vyhováral na to, že peniaze potreboval na načúvací prístroj pre svoju dcéru, mu súd vymeral tri roky a deväť mesiacov za mrežami. 

Pozrite si video z Tomaszovej bezohľadnej jazdy:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy