Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Učiteľka zakázala žiakovi (9) piť vodu. Matka tvrdí, že prišiel domov dehydrovaný
Zdielať na

Učiteľka zakázala žiakovi (9) piť vodu. Matka tvrdí, že prišiel domov dehydrovaný

Archívna reportáž

NORFOLK / Učiteľka zakázala žiakovi (9) piť vodu počas jedného z najteplejších dní. Jeho matka tvrdí, že chlapec prišiel domov dehydrovaný a k učiteľke sa šla sťažovať. Tá sa bránila tým, že len chcela zabrániť vyliatiu vody.

Učiteľka zakázala 9 ročnému Jackovi celý deň piť vodu. Dôvod mala naozaj bizarný. Nepáčilo sa jej totiž, akú mal fľašu na vodu. Jackova mama tvrdí, že v deň, keď teploty dosiahli až 30 stupňov, prišiel jej syn domov dehydrovaný

"Keď prišiel domov, neustále pil vodu. Povedal, že sa cíti chorý, pretože bolo horúco a v škole nepil dosť vody," vysvetľuje Jackova mama. 

Keď sa išla sťažovať do školy, učiteľka uviedla, že mu vodu zakázala piť preto, aby si neoblial úlohu, ktorú práve robil. Jackova mama však toto pravidlo označila za smiešne a na učiteľku bola poriadne nahnevaná aj po tom, ako synovi zabezpečila fľaše podľa predstáv učiteľky. 

Vyučujúca zas uviedla, že v škole v žiadnom prípade deťom nezakazuje piť vodu, naopak, že učitelia ich v tom povzbudzujú. Mať fľašu na stole však dovolia len tým deťom, ktoré majú taký uzáver, ktorý by zabránil vyliatiu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy