Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zabil ju, pretože nebol pripravený stať sa otcom
Zdielať na

Zabil ju, pretože nebol pripravený stať sa otcom

Archívna reportáž

USA / Steven (24) zavraždil svoju priateľku, ktorá s ním čakala dieťa len preto, že nechcel byť otcom. Vylákal ju z domu, podpálil auto a viac ako 20 krát ju bodal do brucha. Telo 27 ročnej tehotnej Carly sa nenašlo.

Carly Scott a Steven Copabianco sa poznali od roku 2009. Chvíľu tvorili pár, no potom sa rozišli. Ich vzťah napriek tomu neskončil a Steven s Carly udržiaval sexuálny pomer aj po tom, ako si našiel novú priateľku. Keď však otehotnela, nevedel sa s tým zmieriť

Steven žiadal od Carly, aby šla na potrat, no ona to odmietala. Ešte vo februári 2014 jej zavolal a požiadal ju o pomoc. Tvrdil, že sa autom dostal do priekopy a chcel od nej, aby ho z priekopy vytiahla. Carly bola vtedy v piatom mesiaci.

Nasledujúci deň rodina ohlásila, že Carly je nezvestná. Steven priznal, že mu prišla na pomoc, no uviedol, že ju videl odchádzať na aute a predpokladal, že došla domov bezpečne. 

Komunita, v ktorej Carly žila po niekoľkých dňoch našla jej zhorené auto. Vzhľadom na to, že bol Steven posledný, kto ju videl nažive, vypočúvali ho znova. Na otázku či bol šťastný, že je Carly tehotná odpovedal: "Som 24 ročný muž a sotva uživím seba a svojho psa."

Po niekoľkých dňoch našli zakrvavenú sukňu, prsty, časť čeľuste, chumáče vlasov aj roztrhané oblečenie, ktoré mal v ten večer na sebe Steven. Napriek tomu, že sa zvyšok tela nenašiel, polícia vyhlásila Carly za mŕtvu. Odborníci neskôr uviedli, že bola zrejme dobodaná. 

Dohady sa potvrdili na súdnom procese v roku 2016. Carly bola dobodaná priamo do brucha, a to viac ako 20 krát. proces trval šesť mesiacov, no verdikt poroty bol jednomyseľný. Stevena obvinili z vraždy druhého stupňa a z podpaľačstva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy