Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bratia (10, 13) prišli v priebehu pár mesiacov o oboch rodičov
Zdielať na

Bratia (10, 13) prišli v priebehu pár mesiacov o oboch rodičov

MELBOURNE / Osud sa veľmi nepekne zahral s istou austrálskou rodinou. Bratia, trinásťročný Connor a desaťročný Dylan z Melbourne, prišli v priebehu necelých desiatich týždňov o oboch rodičov. Štyridsaťsedemročná Julia a štyridsaťpäťročný Jason zomreli na rakovinu.

Bratov smrť rodičov značne zasiahla, ešte viac sa upäli jeden na druhého a najnovšie zdieľajú aj spoločnú izbu. Starajú sa o nich momentálne starí rodičia z otcovej strany. Všetci sa snažia, aby boli životy chlapcov naplnené čo najviac, i keď táto hrozná životná skúsenosť poznačí ich životy zrejme navždy. "Rodina bola pre Juliu a Jasona všetkým," povedal brat zosnulého muža. "Starali sa o to, aby sa všetci mali navzájom radi a dávali jeden na druhého pozor," dodal. 

Julia ani Jason sa nevzdávali ani potom, čo sa dozvedeli od lekárov, že im už veľa času na tomto svete nezostáva. "Jason mi krátko pred smrťou povedal, že sa chystá vrátiť domov k svojim synom a že ho rakovina neporazí," dodal ďalej Jasonov brat ako uvádza webová stránka honey.nine.com.au.

Rodičia sa často zapájali do organizovania rôznych akcií v ich obci, či už to boli športové, školské podujatia alebo charitatívne večierky. Obom sa dokonca dvakrát prilepšilo, boli v remisii, ale potom sa choroba naplno vrátila. Pochovať by ich mali do spoločného hrobu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy