Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dopravu v Bratislave obmedzí konferencia GLOBSEC
Zdielať na

Dopravu v Bratislave obmedzí konferencia GLOBSEC

BRATISLAVA / V najbližších dňoch sa obyvatelia a návštevníci hlavného mesta musia pripraviť na dopravné obmedzenia. Tie budú z dôvodu konania sa bezpečnostnej konferencie GLOBSEC, trvať niekoľko dní.

Dopravné obmedzenia budú hlavne v centre Bratislavy, ale v čase špičky treba rátať so zhoršenou situáciou na cestách, aj v širšom centre mesta. Bezpečnostná konferencia GLOBSEC a s ňou spojené obmedzenia budú trvať od piatka 26. mája do nedele 28. mája.

Vodiči musia byť opatrnejší hlavne v okolí Nábrežia armádneho generála Ludvíka Svobodu, Vajanského nábrežia, Rázusovho nábrežia, ale aj v okolí historického centra mesta. Zmeny v doprave sa budú dotýkať aj okolia Reduty, teda ulíc Medená, Jesenského a to najmä v sobotu od druhej popoludní, do desiatej večer. Premávku budú usmerňovať a viesť cez priľahlé ulice policajti. Zároveň v týchto úsekoch bude vylúčená aj električková doprava.

"V súvislosti s uvedenými dopravnými obmedzeniami žiadame vodičov, aby sa pri prejazde uvedenými úsekmi riadili príslušným dopravným značením, aby zvýšili svoju pozornosť, prípadne na prejazd využili v rámci možností iné trasy," vyjadril sa hovorca KR PZ BA, Michal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy