Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Trojčatá sa dostali z najhoršieho, no prišla ďalšia rana
Zdielať na

Trojčatá sa dostali z najhoršieho, no prišla ďalšia rana

CUMBRIA / Rachel a Stevenovi Parkovcom sa narodili tri krásne dcérky po dlhých šiestich rokoch snaženia v 26. týždni tehotenstva. Spočiatku nebolo vôbec jasné, či vôbec prežijú. Rodina sa tešila na tohtoročné Vianoce, prvýkrát ich totiž mali možnosť stráviť spolu ako jedna veľká kompletná rodina. Osud to ale zariadil inak, tridsaťdeväťročná Rachel prednedávnom zomrela.

Dievčatká sa narodili v marci a v nemocnici strávili dlhé tri mesiace. Rodičia sa podľa vlastných slov " pripravovali na to najhoršie", no Poppie, Molly and Evelyn sa nevzdávali.

Síce museli byť v inkubátoroch a na umelej pľúcnej ventilácii, robili značné pokroky. Rodina sa tak začala tešiť na nadchádzajúce Vianoce, ktoré chcela prežiť doma v kruhu najbližších. Dievčatká sa tak stali "jedinými vianočnými darčekmi", po ktorých obaja obaja manželia veľmi túžili.

"Prešli sme si obtiažnou cestou, ale dievčatká rastú a majú sa dobre. Tešíme sa na Vianoce, všade budú hračky," povedali pred časom rodičia pre Daily Mail. 

Bábätká v súčastnosti vážia každé približne šesť kilogramov, dýchajú a sú kŕmené cez hadičku. Prečo niekoľko dní po tom, čo rodina oslávila najkrajšie sviatky roku spolu, mama trojčiat zomrela, nie je známe. Polícia predbežne cudzie zavinenie vylúčila. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy