Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nová ruská reality show: Vraždenie či znásilňovanie povolené
Zdielať na

Nová ruská reality show: Vraždenie či znásilňovanie povolené

SIBÍR / Ruský miliardár Jevgenij Piatkovsky stojí za novou reality šou, ktorá nesie názov Game2. Tridsať ľudí vypustí do nehostinnej tajgy v mrazivom počasí s nožom v ruke. Každý súťažiaci udelí súhlas, že môže byť počas hry zmrzačený, či dokonca zavraždený.

Tridsať bláznov sa počas deviatich mesiacov v nehostinnej sibírskej divočine, kde klesajú teploty aj na - 40 stupňov Celzia, bude pokúšať prežiť. Všetko budú sledovať dve tisícky kamier po celom lese. 

Súťažiaci v novej ruskej reality show Game2 budú musieť splniť jediné - a to prežiť. Organizátor vyhlásil, že je povolené naozaj všetko. Vraždenie, znásilňovanie, alkohol, či bitky. Účastníci musia podpísať dohodu, že je všetko na ich zodpovednosť a zrieknu sa práva na odškodné. 

Na medveďa jedine nožom

Neznamená to však, že sa súťažiaci môžu zabíjať len tak. Ak bude zločin zachytený na kamere, príde polícia a súťažiaceho zatkne. Navyše vstup do súťaže stojí 165 tisíc eur. Reality šou sa bude vysielať 24 hodín denne 7 dní v týždni. 

Reprofoto/vk.com/game2winter

V krajine, kde sa to len tak hemží medveďmi a vlkmi, to naozaj nebudú mať účastníci jednoduché. K dispozícii budú mať jedine nôž, zbrane sú zakázané.

Výstredný miliardár si od šou sľubuje medzinárodný úspech. Päť krajín už požiadalo o práva na vysielanie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy