Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Synom triasol, chytil ho za krk a napokon ho hodil o stenu
Zdielať na
Zahraničie

Synom triasol, chytil ho za krk a napokon ho hodil o stenu

SAINT LOUIS / Mimoriadne brutálnym spôsobom usmrtil podľa polície amerického štátu Missouri 19-ročný Robert Burnett svojho 9-mesačného synčeka. Podľa obvinení mu najskôr strčil do krku prsty, ale keďže neprestával plakať, triasol ním, chytil ho zozadu za krk a napokon ho hodil o stenu.

Deväťmesačný Jax utrpel mnohopočetné poranenia, ktoré neboli zlúčiteľné zo životom. Okrem viacerých zlomenín zomrel aj na krvácanie do mozgu. Hoci sa ho snažili zachrániť aj lekári, Jax svoj ťažký boj so životom prehral. 

Polícia obvinila z jeho usmrtenia 19- ročného Roberta Burnetta, vlastného otca dieťaťa. Polícia neskôr prekvalifikovala skutok ublíženia na zdraví na zabitie, píše Daily Mail.

Obvinená je aj matka deväťmesačného synčeka, kedže bola svedkom tejto hroznej scény, ale nijak nezasiahla. K brutálnemu činu malo dôjsť niekedy medzi 18. októbrom a 7. novembrom v dome partnerov. 

Nepríčetná matka

Rodičia pritom mali vedieť, čo sa môže stať, keď dieťaťom niekto nepríčetne trasie. Matka navyše nepovedala lekárom pravdu o tom, ako k zraneniam jej syna došlo. Údajne sa počas vypočúvaní správala tak, ako by sa jej celý prípad ani netýkal. Hovorila iba o dieťati, nikdy ho nenazvala krstným menom. 

Burnette pritom už v minulosti spáchal niekoľko násilných činov. Podľa jeho rodičov sa niekoľkokrát snažil zabiť brata. Taktiež ho už vyšetrovali na psychiatri. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy