Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najsmutnejší medveď na svete sa bude sťahovať do lepšieho
Zdielať na

Najsmutnejší medveď na svete sa bude sťahovať do lepšieho

Zdroj: REPROFOTO/youtube

ČÍNA / Po zverejnení fotografií ľadového medveďa "vystaveného" v nákupnom centre v meste Guangzhou sa zdvihla vlna odporu. Mnohí mali pocit, že medveď je v nevyhovujúcom prostredí a začali byť zjavné aj isté prejavy psychózy. Majitelia nákupného centra sa rozhodli ponosy vyslyšať a medveď pôjde do lepšieho.

Petíciu za presun medveďa menom Pizza do lepších podmienok podpísalo vyše milión ľudí. Majitelia nákupného centra hnev sveta vyslyšali a už dnes by ho mali presunúť do Ocean parku, kde sa narodil. Krásna šelma tak konečne opäť zažije čerstvý vzduch, slnko a otvorené nebo nad hlavou. 

dailymail.co.uk

Utrpenie ako atrakcia

Od začiatku roka, keď v nákupnom centre otvorili "najsmutnejšie ZOO sveta", si utrpenie ľadového medveďa odfotili tisíce ľudí. Niekoľko miliónov zhliadnutí mali aj smutné videá, kde vidno, ako si medveď v polospánku odovzdane mrmle. Onedlho organizácia na ochranu zvierat, PETA, zverejnila petíciu na záchranu medveďa Pizza. Hoci majitelia nákupného centra tvrdia, že ho presúvajú len dočasne, aby mu zatiaľ u nich zlepšili podmienky, aktivisti dúfajú, že presun bude trvalý. Žiadne vylepšenie totiž, podľa nich, nemôže byť dosť dobré na trvalý život pre túto veľkú šelmu. 

dailymail.co.uk

dailymail.co.uk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy