Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Desivé proroctvo jasnovidky Baby Vangy
Zdielať na

Desivé proroctvo jasnovidky Baby Vangy

Zdroj: mirror.co.uk

ZAHRANIČIE / Známa bulharská jasnovidka, Baba Vanga, vyslovila proroctvo, z ktorého mrazí. Posledný prezident USA mal byť tmavej plati. Barack Obama bude v úrade ešte do 20. januára a Donald Trump by z oválnej pracovne nemal začať úradovať.

Buhlarská jasnovidka, známa ako Baba Vanga, zomrela v roku 1996 ako 85-ročná. Zanechala po sebe stovky šokujúcich predpovedí, jej obdivovatelia hovoria až o 85 percentnej úspešnosti. Vanga celkom presne predpovedala, že 44. prezidentom USA bude muž afro-amerického pôvodu. No zároveň dodala, že to bude posledný prezident. Technicky ostáva Obama prezidentom až do Trumpovej prísahy, 20. januára 2017. Najhorší výklad jej predpovede by mohol naznačovať koniec sveta. 

Zmena politického zriadenia

Ďalšie možnosti, ako si jej proroctvo vyložiť, sú už prijateľnejšie. Jedna hovorí, že by sa mohlo v USA zmeniť zriadenie a prestane existovať funkcia prezidenta. Druhá je založená na symbolickom výklade pojmu "prezident". Keďže Donald Trump nie je politik a nemá štátnické skúsenosti, nie je teda "prezidentom" v tomto význame, skôr to bude "celebritná" hlava štátu. 

Baba Vanga predpovedala, že...

V čase nástupu "čierneho" prezidenta zasiahne svet obrovská ekonomická kríza. Stalo sa.

Predpovedala globálne otepľovanie. Deje sa.  

Predpovedla obrovské vlny cunami. Stalo sa.

Predpovedala útok na Svetové obchodné centrum, známe ako "dvojičky". Stalo sa.

Predpovedala tragickú nehodu ponorky Kursk. Stalo sa.

Predpovedala vzostup Islamského štátu. Deje sa.

Predpovedala inváziu moslimských teroristov do Európy. Deje sa. 

Čo nás ešte má čakať

Čína sa stane v roku 2018 svetovou veľmocou. 

Po roku 2025 sa nájde nový zdroj energie a podarí sa znížiť hladomor vo svete.

Po roku 2033 sa roztopia ľadovce, stúpne hladina oceánov a v Európe budú vládnuť moslimovia.

Vo vzdialenejšej budúcnosti pomôže klonovanie k vyliečeniu väčšiny chorôb, ľudia kolonizujú Mars a okolo roku 2300 bude možné cestovať časom. V Európe budú stále vládnuť moslimovia, no vo Francúzsku sa už začne pôvodné obyvateľstvo búriť. Po roku 2340 bude naša planéte neobývateľná, ľudia ujdú do iného solárneho systému, no budú mať len chabé zdroje, čo vyústi vo vojny. Po roku 4300 sa eliminuje zlo a nenávisť, ľudia budú nesmrteľní a asimilujú sa s mimozemšťanmi. 340 miliárd ľudí roztrúsených po vesmíre bude schopných komunikovať s Bohom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy