Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zlodej ukradol žene auto. O deň neskôr ho vrátil s odkazom
Zdielať na

Zlodej ukradol žene auto. O deň neskôr ho vrátil s odkazom

Zdroj: Reprofoto/Facebook

PORTLAND / Žene z amerického Portlandu niekto ukradol auto. O 24 hodín ho ale vrátil. V aute našla zvláštny odkaz.

Erin Hatzi z Portlandu je majiteľkou červeného Subaru. Raz ráno ale svoje auto na mieste, na ktorom ho zaparkovala, nenašla. Keď sa pozrela na kamerové záznamy, uvidela muža, ktorý si auto v kľude otvoril a odišiel na ňom. 

Krádež nahlásila na polícii. O deň neskôr ale našla svoje auto na rovnakom mieste, odkiaľ ho niekto ukradol. Zároveň v ňom objavila zvláštny odkaz a tridsať dolárov. 

Mimoriadne slušný

"Ospravedlňujem sa, že som vám ukradol auto. Poslal som môjho kamaráta s kľúčom, aby vyzdvihol moje červené Subaru a on sa vrátil s vaším autom. Až ráno som zistil, že to nie je moje auto. Posielam vám peniaze a mrzí ma šok a rozrušenie, ktoré som vám týmto spôsobil," bolo napísané na liste. 

Muž sa podpísal a pridal aj svoje telefónne číslo. Žena tomu nemohla uveriť. Ako je možné, že iné kľúče pasovali do jej auta? Podľa policajného hovorcu ide o nevinný omyl a môže sa stať, že niektoré autá naštartujú aj s cudzím kľúčom. 

Pri používaní sa kľúče obrúsia a stáva sa z nich akási hračka. Erin všetko zverejnila na internete, aby všetci vedeli, čo sa môže stať. List sa stal hitom a ľudia ho vo veľkom zdieľajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy