Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ďalšie ženy sa hlásia ako obete sexuálnych útokov Donalda Trumpa
Zdielať na

Ďalšie ženy sa hlásia ako obete sexuálnych útokov Donalda Trumpa

NEW YORK / Už osem žien sa verejne prihlásilo ako obete sexuálnych útokov Donalda Trumpa, kandidáta americkej Republikánskej strany na prezidentský úrad. Newyorský miliardár obvinenia vytrvalo odmieta a výpovede svojich údajných obetí označuje za cielenú kampaň volebného štábu súperky Hillary Clinton.

Summer Zervos, bývalá účastníčka Trumpovej reality show Učen (The Apprentice), novinárom povedala, že republikánsky kandidát ju v roku 2007 obchytkával a bozkával v hoteli v Beverly Hills. Ďalšia údajná obeť Kristin Anderson v piatok denník The Washington Post povedala, že ju Trump v 90. rokoch v newyorskom nočnom klube obchytkával pod sukňou. 

Donald Trump vyhlásil, že všetky sťažnosti na jeho osobu sú klamstvami, ich nositeľky sa podľa neho snažia o slávu a peniaze. Na twitter napísal, že ide o "stopercentne vykonštruované tvrdenia, ktoré šíria médiá a volebný štáb Hillary Clinton". Ich cieľom je vraj otráviť zmýšľanie amerických voličov. 

Dištanc Hillary Clinton

Hillary Clinton podľa agentúry AP do Trumpových škandálov príliš nezasahuje a drží sa v úzadí. Prezident Barack obama v piatok na zhromaždení v ohijskom Columbuse vyhlásil, že "nie je nutné byť manželom ani otcom, aby sme pochopili, že Trumpov slovník, jeho úvahy a skutky sú neprijateľné"

​Trumpove problémy podľa amerických médií obmedzujú tok peňazí, ktoré darcovia poukazujú na jeho prezidentskú kampaň. Za uplynulé tri mesiace republikáni zhromaždili o 25 percent menej financií, než v rovnakom období pred štyrmi rokmi, kedy sa o prezidentský úrad uchádzal Mitt Romney. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy