Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Sú to klamárky, zlostí sa Trump po ďalšom obvinení zo zneužívania
Zdielať na

Sú to klamárky, zlostí sa Trump po ďalšom obvinení zo zneužívania

Zdroj: Profimedia

NEW YORK / Donald Trump odmieta, že sa so ženami, ktoré ho obviňujú zo sexuálneho obťažovania, niekedy stretol. Ich tvrdenia sú podľa neho absolútne nepravdivé. Podľa Trumpa nie je náhoda, že jeho súperi roky mlčali a s obvineniami prišli mesiac pred americkými prezidentskými voľbami.

Po kontroverznom videu z roku 2005, na ktorom newyorský magnát ako celebrita obchytkáva a bozkáva cudzie ženy, sa vo štvrtok objavili svedectvá štyroch Američaniek, ktoré republikána obvinili z nemravnosti. Ten odmieta akékoľvek špekulácie.

Prvá dáma na strane Hillary

Na zhromaždení, ktoré sa konalo na Floride, obvinil z nepriateľskej kampane svoju demokratickú súperku Hillary Clinton a spolupáchateľské médiá.

Svojim stúpencom sľúbil, že bude svojich kritikov žalovať a predloží dôkazy o klamárkach, ktoré ho obvinili zo sexuálneho obťažovania. Škandál využíva Clinton s podporou súčasnej americkej prvej dámy Michelle Obama.

​"S prípadmi násilia a zneuctenia sa stretávame čoraz častejšie. Nemôžeme dopustiť, aby boli tomu naše deti vystavené," konštatovala Michelle Obama. 

Aféra oslabila aj Trumpovu pozíciu medzi republikánmi, keď niekoľkí z nich na čele so šéfom Snemovne reprezentantov Paulom Ryanom rezignovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy