Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Policajná naháňačka sa skončila smrťou šoféra
Zdielať na
Zahraničie

Policajná naháňačka sa skončila smrťou šoféra

DAVISON / Chcel pred políciou ujsť, a tak použil riskantný manéver. Takmer pri tom zomreli dvaja mladí ľudia. Čelná zrážka na diaľnici zablokovala premávku na viac ako šesť hodín.

Krátko pred druhou ráno šiel Travis odviezť svoju priateľku Britney domov. A táto jazda mohla byť ich osudnou, pretože v tom istom čase sa polícia pustila po stope 25-ročného Tibiasa Andersona.

Auto v protismere

Ten porušil dopravné predpisy, ale rozhodol sa strážnikom ujsť. Vošiel do protismeru a myslel si, že polícia za ním nepôjde. Opak bol pravdou. Počas cesty v protismere sa na neho vyrútilo auto. V ňom sedeli Travis s Britney.

"Hovoril mi, že si myslel, že sa mu to sníva. Snažil sa mu vyhnúť, ale kam sa pohol, pohol sa aj šofér oproti idúceho auta," opisuje Travisov otec.

Na mieste mŕtvy

Čelná zrážka bola taká silná, že z áut zostali vraky. Pri pohľade na ne je zázrak, že nehodu prežili. Mladý pár skončil v nemocnici, unikajúceho Tibiasa náraz z auta vymrštil. Páchateľovi nepomohla ani záchranka. Bol na mieste mŕtvy.

Trevis a Britney majú niekoľko zlomenín na rukách a nohách, pomliaždené rebrá, ale budú v poriadku. Strážnici pre nehodu uzavreli na vyše 6 hodín celý úsek diaľnice. Ukázalo sa, že unikajúci Tibias mal pri sebe aj zbraň.

Reportáž spracovala redaktorka Adriana Mikundová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy