Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dve autá skončili v priekope, medzi nimi aj policajná hliadka
Zdielať na

Dve autá skončili v priekope, medzi nimi aj policajná hliadka

BRATISLAVA / Medzi Jarovcami a bratislavskou mestskou časťou Petržalka došlo k vážnej dopravnej nehode. Obe autá havarovali v zákrute na tom istom úseku cesty len niekoľko sekúnd po sebe. Na miesto dorazilo hneď niekoľko policajných vozidiel. Havarovali totiž ich kolegovia.

Obe havarované vozidlá prešli železničným priecestím od Jaroviec, no v ľavo točivej zákrute skončili rovno v priekope. Účastníkmi nehody boli dve autá, medzi nimi aj policajná hliadka.

Tá ešte predtým než skončila s autom na streche, prenasledovala druhé havarované vozidlo. Nehode predchádzala bežná policajná kontrola vodiča Volkswagenu Jetta , ktorého zastavili na Palmovej ulici v Jarovciach.

Narazený hrudník

"Pričom tento vodič nerešpektoval pokyny polície a z miesta nehody unikol," tvrdí hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová. Pri vážnej dopravnej nehode sa zranilo 5 osôb, medzi nimi aj maloleté dieťa. Všetky osoby previezli 3 záchranky do blízkych nemocníc.

"Obaja príslušníci PZ utrpeli pri nehode zranenia," povedala hovorkyňa. "U štyroch mužov sa jednalo o ľahké zranenia, prevažne narazený hrudník," tvrdí Jozef Minár z OS ZZS.

Bez alkoholu

Osemročného chlapca previezli na vyšetrenie do detskej nemocnice na Kramáre, žiadne zranenia nepotvrdili.

Polícia nehodu stále vyšetruje, pravdepodobne však obaja vodiči počas nahánačky nezvládli v tom istom úseku cesty riadenie. Dychová skúška u oboch vodičov alkohol nepotvrdila.

Na mieste bola redaktorka Iveta Krupová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy