Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Učiteľka zamkla dieťa (2) v škôlke, pomáhali policajti
Zdielať na

Učiteľka zamkla dieťa (2) v škôlke, pomáhali policajti

TENNESSEE / Matka si išla vyzdvihnúť dieťa z materskej školy. Keď tam prišla, zistila, že škôlka je zamknutá a spoza sklenených dverí sa na ňu díva jej zúfalé dieťa. Učiteľka ani nikto iný tam už nebol.

Pracujúca mama si svojho syna prišla vyzdvihnúť po celodennej práci o pol 10 večer. Hoci denné centrum malo byť otvorené až do 23 hodiny, dvere boli zamknuté a svetlo zhasnuté.

Najskôr nechápala, čo sa deje a začala zúfalo búchať na dvere. To počul len jej malý synček, jediný človek, ktorý bol vnútri. "Prvé čo mi napadlo, bolo, že sa musím dostať dnu za ním," tvrdí matka zamknutého dieťaťa Chanavian.

Dvere sa nedali otvoriť

Vystrašený chlapec prišiel k dverám, kde konečne zbadal svoju mamu. Záchrana z tmavých a zamknutých priestorov sa však ešte nekonala. Dieťatko plakalo za zamknutými dverami a nechápalo, prečo ho mama nevezme domov.

"Pozeral na mňa celý čas a ja som nemohla ísť za ním. Celý čas sa ma pýtal,  prečo ho nevezmem preč. Dvere sa ale nedali otvoriť, musela som tam čakať na pomoc,“ opisuje Chanavian. Tá však tak skoro neprišla. Mama sa snažila dovolať opatrovateľkám, tie však nedvíhali mobilný telefón. Pomohla jej až polícia, ktorá dvere násilne otvorila.

Nie je to prvý raz, čo má detské denné centrum v Memphise problémy. Polícia sa sťažnosťami na toto zariadenie zaoberá už takmer dva roky. Mama, ktorej syna tam zabudli alebo jednoducho nechali napospas, stratila už absolútnu dôveru. Po tomto zážitku svoje dieťatko nechce ani pustiť z rúk.

Reportáž spracovala redaktorka Jana Bothová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy