Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Muž dobodal svoju manželku, fotku jej zohaveného tela zavesil na Facebook
Zdielať na

Muž dobodal svoju manželku, fotku jej zohaveného tela zavesil na Facebook

USA / Manžel svoju manželku rozsekal obrovským kuchynským nožom. Zohavené telo si následne odfotil a záber zavesil na sociálnu sieť, kde ju videla aj jej matka. Súd muža uznal vinného z vraždy druhého stupňa.

Tridsaťtri ročný Derek Medina pôsobil na súde tak pokojne a vyrovnane, že sa porote spočiatku ani nechcelo veriť, že by dokázal svoju 27-ročnú manželku Jennifer Algonsovú najprv zastreliť, dobodať kuchynským nožom, jej telo zohaviť a následne snímky z miesta činu zavesiť na sociálnu sieť.

Podľa prokurátora sa začal odsúdený správať agresívne potom, ako sa manželia pohádali a žena mu povedala, že ho opustí. Odsúdený k fotografii na sociálnej sieti napísal, že pôjde na doživotie, alebo dostane trest smrti za to, že svoju ženu zavraždil.

Doživotie

Novinári mužovi dali prezývku zabijak z Facebooku. Každý, kto snímky na sociálnej sieti videl, bol zdesený. Najväčší šok a hrôzu prežívala matka zabitej Jennifer, ktorej ani rozsudok bolesť nezmiernil. "Na rozsudok sa nedá povedať nič dobré, pretože na tej vražde nie je nič dobré. Tu nie je niečo ako šťastný koniec," povedala po súde matka zavraždenej ženy Carolyn Knoxová.

Medina môže dosť trest odňatia slobody od 25 rokov po doživotie. Svoju dcéru tak neuvidí vyrastať. Prokurátor otca obžaloval aj zo zanedbania starostlivosti, keďže po vražde nechal dieťa samé v dome so zohavenou mŕtvolou matky. V tom čase zamieril na policajnú stanicu, kde sa udal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy