Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena chcela v prsiach prepašovať do Barcelony 1,5 kilogramu kokaínu
Zdielať na

Žena chcela v prsiach prepašovať do Barcelony 1,5 kilogramu kokaínu

BOGOTA / Na letisku kolumbijskej metropoly Bogota zadržali 22-ročnú ženu z Hondurasu, ktorá sa pokúšala prepašovať pri ceste do Barcelony kokaín v prsných implantátoch.

V piatok o tom informovala televízna stanica Caracol, s odvolaním sa na policajného veliteľa letiska. Dvadsaťdvaročná Paola Deyanira Sabillónová sa pokúsila vycestovať do Španielska, keď jej viditeľná nervozita vyvolala podozrenie u polície.

Pašeráčka sa podľa dostupných informácií iba pred niekoľkými dňami podrobila v kolumbijskom meste Pereira plastickej operácii na ilegálnej klinike.

Tony kokaínu

Namiesto silikónových implantátov jej však pri tejto príležitosti voperovali celkovo 1,5 kg tekutého kokaínu v dvoch gumených rukaviciach.

Odhalenú Hondurasanku previezli z letiska do nemocnice, kde jej boli implantáty odstránené. Žena tiež museli ošetriť kvôli infekcii. V Kolumbii sa každoročné vyprodukuje približne 300 ton kokaínu.

Sto kilogramov kokaínu za takmer miliardu českých korún objavili pracovníci supermarketu na okraji Prahy. Našli ho medzi banánmi, ktoré chceli vyložiť na pulty. Distribútor ich priviezol z Kolumbie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy