Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Babiš priznal: Moniku by som si rád zobral, ale je urazená
Zdielať na

Babiš priznal: Moniku by som si rád zobral, ale je urazená

Zdroj: blesk.cz

Hoci spolu žijú viac ako 20 rokov, nie sú manželia. Reč je o českom ministrovi financií Andrejovi Babišovi (60) a jeho sexy blondínke Monike (40). Prečo je to tak? On ju vraj chcel pojať za manželku, ale...

Babiš sa o prípadnej svadbe s Monikou zmienil v relácii Vaše téma na serveri tn.cz. “No chcel by som, ale ona je teraz naštvaná, pretože pred rokmi, keď asi o to stála, tak som si ju nevzal. Z nejakých dôvodov neviem, asi nebol čas,“ vysvetľoval Babiš.

K tomu hneď pridal spomienku na záludné začiatky ich vzťahu. “To bola taká láska na prvý pohľad, ale ako sme sa poznali, tak ona sa už vydala, a ja som jej nestihol zavolať, aby sa nevydávala, že raz budeme spolu. Ale potom sa rozviedla a teraz sme spolu dvadsaťjeden rokov. Máme spolu dve krásne deti,“ rozplýval sa.

blesk.cz

“Tak uvidím, či ju ukecám, ona je teraz taká urazená,“ pousmial sa Babiš. Ostatne to, že už raz pred Monikou kľačal a dal jej zásnubný prstienok, priznala v minulosti i Babišová. Na otázky Blesku, prečo teda ešte nie je manželkou, vždy len pokrčila ramenami a so smiechom prehlasovala: “Možno, že si to rozmyslel.“

blesk.cz

Teraz je teda viditeľné, že tomu tak nie je a súčasný minister financií stále splieta plány na veselku. Mimochodom: Kedy sa o nej so svojou sexy blondínkou bavil naposledy? “Nedávno,“ priznal Blesku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy