Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Prezident Zeman: Obul sa do Gotta! Kvôli jeho vile
Zdielať na

Prezident Zeman: Obul sa do Gotta! Kvôli jeho vile

Zdroj: ahaonline.cz

Prezident Miloš Zeman (70) pokračuje v obhajobe svojho kancelára Vratislava Mlynářa (47). Na stretnutí s občanmi v úplne zaplnenom centre v Hlinsku dokonca porovnal čudný Mlynářov nákup vily s bývaním Slávika Karla Gotta (75)!

Kancelár si kúpil vilu v Prahe-Strašnicích, pretože spolu s partnerkou Alex čakajú dieťa. Lenže hniezdočko lásky zohnal až podozrivo lacno. Za 5,5 miliónov Kč, čo podľa odhadov zodpovedá cene len samotného pozemku. A práve na túto kauzu sa pýtali zvedaví občania Hlinska.

Zeman ale svoju ´pravú ruku´ bráni: “Uisťujem vás, že keby som nedostal hodnoverný dôkaz, že ona vila Vratislava Mlynářa, ako hovorím jeho hniezdočko lásky, bola nadobudnutá z rovnako hodnoverných zdrojov, ako si Karel Gott nadobudol vilu na Bertramce, s tým rozdielom, že môj kancelár nespieva, tak v takom prípade by som ho okamžite prepustil,“ prehlásil prezident. Rovnako by sa Mlynářa zbavil aj v prípade, že by nedostal bezpečnostnú previerku, o ktorú požiadal.

Gott býva na Bertramce 40 rokov

Vilu na konci smíchovskej ulice Nad Bertramkou kúpil spevák v polovici 70. rokov. O cene nikdy nehovoril. Naopak, vždy rozprával o tom, aký má z terasy nádherný výhľad na Prahu. “Som teda rád. Odtiaľ je všade blízko a pritom pokoj, človek zabudne, že je v Prahe,“ povedal Aha! Karel, ktorý vo vile vtedy žil sám. Teraz žije s manželkou Ivanou (38), dcérkami Charlottkou (8) a Nellinkou (6), fenkou Stellou a ďalším zvieractvom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy