Jasno
14°
Bratislava
Policajt mal zaútočiť na Mariána, výsledkom sú zlomeniny
Zdielať na

Policajt mal zaútočiť na Mariána, výsledkom sú zlomeniny

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Policajt v civile mal bezdôvodne zaútočiť na mladíka. Spôsobil mu zlomeniny na tvári. Incident sa podľa zraneného ničím nelíšil od krčmovej bitky, ak by údajný útočník nevytiahol služobný preukaz.

Mladík zo Spišskej Novej Vsi riešil spoločne so svojím kamarátom, sbskárom, pred podnikom nespokojného zákazníka. Do nezhôd zasiahol ďalší muž, ktorý zložil Mariána päsťou k zemi.

"Spadol som na zem, potom dotyčný vytiahol policajný preukaz a kričal: Polícia, čo je! Povedal som, že zavolám hliadku a on zareagoval, že prídu jeho kolegovia," opísal Marián celý incident.

Papier znesie všetko

Po silnom údere päsťou pod oko mu opuchla tvár a začala ho bolieť. Výsledkom zranenia je dvojnásobná zlomenina. "Mal som zlomenú očnicu a hornú čeľusť," uviedol napadnutý.

Podľa Mariána bol policajt nielen opitý, ale navyše arogantný. Namiesto ospravedlnenia sa mu po útoku malo dostať pár "milých" slov. "Papiere znesú veľa. Papier sa dá stratiť, zničiť. Oznámenie som nepodal v našom meste, ale v inom," uviedol Marián.

Pozrite si priloženú reportáž:

Vyšetrovatelia majú k dispozícií aj záznam z kamery mestskej polície, na ktorom by mal byť incident zaznamenaný. Podľa Novovešťana mali levočskí policajti ovplyvňovať svedkyňu, ktorá odmietla vypovedať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy