Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pitbul dohrýzol na smrť svojho majiteľa (†40)
Zdielať na

Pitbul dohrýzol na smrť svojho majiteľa (†40)

PORTAGE / Domáci miláčik spôsobil obrovskú bolesť celej rodine. Zranenia jeho majiteľa neboli zlúčiteľné so životom. Čo psíka, ktorý bol vždy milý a priateľský k útoku vyprovokovalo, zatiaľ nevedno.

Štyridsaťročný Edward Cahill bol doma a čakal so svojimi dvomi psíkmi na príchod priateľky a štart vianočných sviatkov. Spoločnosť mu robil 8-ročný pitbul Fat Boy.

"Bol to fantastický muž, ktorý by urobil čokoľvek pre kohokoľvek, ale najmä pre svoje deti a rodinu. A tiež pre svoje psíky, tie boli jeho životom," obhajuje čin Edwardova priateľka Bianca.

Krvavé rany

Nadšený chovateľ čakal, kým sa jeho milovaná vráti domov. Tá dorazila niečo po piatej poobede. Svojho priateľa našla v obývačke na zemi, celé telo mal posiate krvavými ranami po pohryzení. Nad ním sedel útočník - pitbul Fat Boy.

"Zrejme sa s ním hral a skrýval mu kosti, často sme sa s ním tak hrali. Musela to byť nehoda, pretože tie psy nikdy neboli agresívne," pokračuje Bianca.

Priateľka obete neustále psa obhajovala, ale políciu to neobmäkčilo. Policajná správa jasne dokazuje, že domáceho miláčika na príkaz úradov uspali pre agresívne a nepredvídateľné správanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy