Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Prípad Kramný pokračuje. Peter (35) chce ísť na slobodu
Zdielať na
Zahraničie

Prípad Kramný pokračuje. Peter (35) chce ísť na slobodu

PRAHA / Je to už viac ako rok, čo Českom otriasla smrť 36 ročnej Moniky a 8 ročnej Klárky. Matka s dcérkou zomreli na dovolenke v Hurgade. Podozrivým z ich smrti je stále manžel a otec rodiny Peter Kramný. Ten po návrate z Egypta sedí vo väzbe, ale výsledky vyšetrovania nie sú stále známe. Kramného advokátka žiada slobodu.

Peter sa za doprovodu policajnej eskorty opäť postavil pred senát karvinského súdu. Jeho advokátka aj v pondelok žiadala pre svojho klienta prepustenie, no slobody sa päť nedočkal.

Napísaný sľub

Súd neprijal ani jeho napísaný sľub. Obáva sa totiž, že by sa mohol vyhýbal trestnému konaniu alebo sa ukrývať.

Manželka Monika a ich dcéra Klárka zomreli koncom júla minulého roku pravdepodobne po zásahu elektrickým prúdom a to za dosiaľ neznámych okolností. 

Podľa obžaloby mal byť ich vrahom práve Peter, hlava rodiny. Ten ale od začiatku tvrdí, že je nevinný. Najprv pracoval s verziou, že sa obe dievčatá otrávili jedlom a problémy mal aj on. Celý prípad sa tak stále zamotáva.

Žiarlivec

Veľa známych z okolia tvrdí, že Peter bol veľký žiarlivec. "Pán Kramný bol podľa mňa chorobný žiarlivec, pretože keď mi kamarátka rozprávala, že keď chcela ísť s Monikou na kávu, tak ju tam doviezol, čakal na ňu celú dobu v aute než skončí a potom ju odviezol domov," povedal známy Moniky.

Monika Kramná sa podľa všetkého rada predvádzala. Objavili sa informácie, že uvažovala o kariére modelky. Dokonca vraj uvažovala, že nafotí akty. Osemročná Klárka podľa našich informácií vôbec nemala zomrieť. Ako to ale skutočne bolo, ukáže až súd.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy