Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Učiteľka (28) angličtiny mala sex so svojím žiakom (15)
Zdielať na
Zahraničie

Učiteľka (28) angličtiny mala sex so svojím žiakom (15)

MISSISSIPPI / Mladá učiteľka angličtiny z americkej Oklahomy mala pomer so svojim pätnásťročným žiakom. Ten sex s učiteľkou najskôr popieral, neskôr však všetko priznal. Podrobnosti prípadu priniesol denník Daily Mail.

Stredoškolská učiteľka nasledovala svojho pätnásťročného milenca do motela v Mississippi, kde podľa polície mala s neplnoletým chlapcom pohlavný styk. 

Učiteľka Jennifer Sexton dala výpoveď z práce len krátko predtým, ako sa začalo špekulovať o tom, že sa medzi ňou a žiakom niečo vyvíja.

"Vidieť učiteľku samu so žiakom ešte nemusí nič znamenať. Môže ísť len o nevinný kontakt," hovorí advokát Eric Yarborough. "Chlapec tvrdí, že medzi nimi nič nebolo. Jennifer Sexton je podľa neho len milá učiteľka," povedal ešte v júni advokát. 

Podobné prípady nie sú výnimočné ani na Slovensku, pozrite si reportáž:

Odvtedy však chlapec priznal, že sa s učiteľkou niekoľkokrát stretol a mal s ňou pohlavný styk, píše Daily Mail

Polícii povedal, že mal s dvadsaťosemročnou ženou sex prvýkrát v triede pár dní predtým, ako dala výpoveď. Stretli sa údajne aj u nej doma. Chlapec dokonca tvrdí, že mali styk aj v dome otca miestneho pastora. 

Mesiac predtým, ako sa učiteľka rozhodla vycestovať do Mississippi, sa stihla rozviesť so svojim manželom a vrátila sa k svojmu dievčenskému menu Caswell. 

Teraz jej hrozí obvinenie zo sexuálneho zneužívania maloletého.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy