Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zvrhlá učiteľka (29) mala pomer s tromi žiakmi za jednu noc!
Zdielať na

Zvrhlá učiteľka (29) mala pomer s tromi žiakmi za jednu noc!

Zdroj: The Daily Mail

JUŽNÁ KAROLÍNA / Dvadsaťdeväťročná učiteľka bola obvinená zo sexuálneho styku s tromi študentami počas jednej noci. Advokát obetí potvrdil, že zvrhlá zamestnankyňa mala pomer na pôde školy i mimo nej, píše britský The Daily Mail.

Vydatá s tromi deťmi

Ellen Niemiec vyvádzala so študentami na párty minulý mesiac v jednom dome. Podľa polície mala pomer s tromi naraz. Zamestnanci školy prípad nahlásili. Vyšetrovatelia ženu zadržali. Sudca vymeral kauciu na 21-tisíc dolárov. Rovnako jej zakázal akýkoľvek kontakt so študentami strednej školy.

Rodiny obetí sa zúčastnili procesu. Advokát obetí potvrdil, že učiteľka mala pomer s chlapcami viackrát. Vydatá matka troch detí čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívania, informoval The Daily Mail.

Bezpečnosť nadovšetko

"Všetko sa začalo špinavými rečami. Najprv posielala textové správy a obrázky. Na hodinách sme často preberali sexuálne témy," uviedol jeden zo študentov. Od slov sa prešlo rovno k činom.

"Ak učiteľ naruší dôveru žiakov, porušuje dôveru celého spoločenstva," uviedol jeden zo zamestnancov školy. Miestny úrad potvrdil, že bezpečnosť študentov stojí nad všetkým. Škola podľa jeho slov v žiadnom prípade nemôže tolerovať takéto správanie zamestnancov voči žiakom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy