Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zneužívanie policajtiek je výmysel! Ide o dielo anonymu
Zdielať na

Zneužívanie policajtiek je výmysel! Ide o dielo anonymu

BRATISLAVA / Kauza o sexuálnom škandále na policajnej škole v Devínskej Novej Vsi sa nepotvrdila. Prevalila sa začiatkom marca formou listu tamojších žiačok. Tie v ňom mali uvedené presné údaje a celé mená. Jeho obsah bol brutálny. Nechutné návrhy mali dávať až 11-tim policajtkám dvaja učitelia.

Zákon džungle

V liste malo byť napísané to, že na škole platí zákon džungle. Keď učiteľ chce, žiačka s ním musí súložiť. Tento podnet okamžite riešila generálna prokuratúra a následne aj Inšpekcia rezortu vnútra. 

Výsledok je však taký, že celý obsah listu je len pomsta anonymu. "Volá si nás k sebe do kancelárie na oddelení služobných činností poslucháčov. Tam nás obchytkáva za zadok, prirodzenie a prsia. Dáva nám jazyk do ucha a líže nás po krku," píše sa v liste.

Výroky sú vykonštruované

Tento aj ďalšie výroky z listu sú teda vykonštruované a len o očierňovanie pedagógov zo školy. Vec bola preto po ukončení vyšetrovania definitívne zamietnutá. "Obsah listu sa nepotvrdil. Rozhodnutie vyšetrovateľa je už právoplatné," uviedla hovorkyňa ministerstva vnútra Silvia Keratová.

Ani jedna z dotknutých mladých policajtiek takéto nevhodné konanie a vydieranie zo strany ich učiteľov nepotvrdila. Ani ďalšie vykonané dokazovanie tomu nenasvedčovalo.

Bublina spľasla

Bublina o obrovskom sexuálnom škandále na policajnej škole tak do dvoch mesiacov spľasla. Otázne je teraz, či sa polícia zameria na anonyma, teda autora listu. Páky na jeho odhalenie má, napríklad  posudok z odboru písmoznalectva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy