Skoro jasno
21°
Bratislava
Matka zbila na smrť synčeka (†3), predstierala jeho zmiznutie
Zdielať na

Matka zbila na smrť synčeka (†3), predstierala jeho zmiznutie

Zdroj: Facebook / RIP Mikaeel Kular

EDINBURGH / Dva dni policajti pátrali po trojročnom Mikaeelovi, ktorého zmiznutie ohlásila jeho matka Rosdeep Adekoya. Nakoniec sa však polícii priznala, že svojho syna zabila.

Malý Mikaeel mal zmiznúť z domu, v ktorom s mamou býval. Matka zburcovala políciu, ktorá chlapca celé dva dni hľadala. Nakoniec sa však priznala, že svojho malého synčeka zabila, zabalila do kufra a odviezla do mesta, kde býva jej sestra. Tam kufor ukryla pod krík za domom. 

Po tomto otrasnom čine zavolala na políciu. Tvrdila, že sa jej synček dostal z postele, vyliezol na stoličku a otvoril si vchodové dvere.

Polícia preskúmala aj počítač matky. Podľa BBC do internetového vyhľadávača zadávala napríklad "Je ťažké milovať môjho syna", "Milujem všetky svoje deti, okrem jedného", alebo "Ako sa zbaviť modrín".

Matka na súde priznala, že jej chlapec liezol na nervy a už na neho nemala trpezlivosť. Začala ho biť. Hodila ho do sprchy a tam ho brutálne zbila. Práve vnútorné zranenia boli pravdepodobnou príčinou chlapcovej smrti.

Mikaeelov stav sa v nasledujúcich dňoch zhoršoval. Mal na tele však mnoho modrín, a tak ho matka odmietla vziať k lekárovi. Kázala mu byť ticho. Chlapec mal údajne veľké bolesti, matka ho však poslala do postele. V noci zomrel.

Facebook / RIP Mikaeel Kular

Matka ho našla ráno mŕtveho. Chlapcovo telo zabalila do kufra a dala do auta. Ešte predtým, ako odišla k sestre, odviezla dcéru, Mikaeelovu dvojičku, do škôlky. 

Neskôr, počas policajného výsluchu, sa psychicky zrútila a vyšetrovateľom povedala, že jednala v panike a pôjde do väzenia. Tí sa jej následne spýtali, kde je Mikaeel. V tej chvíli sa priznala.

Malý Mikaeel mal na tele množstvo poranení. Ak by bola chlapcovi poskytnutá okamžitá pomoc, nemusel by zomrieť.

Najčítanejšie správy