Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Separatistka sa vysmieva obetiam leteckej tragédie
Zdielať na

Separatistka sa vysmieva obetiam leteckej tragédie

Zdroj: Twitter

KYJEV / Rusko, Ukrajina aj celý svet je zdesený zo správania mladej ženy, ktorá na sociálnej sieti zverejnila selfie fotografiu s úlovkom zo zostreleného lietadla. Na jej hlavu sa zniesla obrovská vlna kritiky pre výsmech obetiam obrovského leteckého nešťastia.

Mladá Jekaterina Parchomenko žije v obci Torez neďaleko miesta, kde sa pred týždňom zrútilo lietadlo malajzijských aerolínií, ktoré mali zostreliť proruskí separatisti.

Sama sa označuje za separatistku, ktorá nenávidí všetko ukrajinské, píše Daily Mail

Na sociálnej sieti zverejnila svoje dve fotografie. Na jednej je predtým ako sa nalíčila "novou" maskarou a na druhej je už "po". Pod fotografie napísala výstižný komentár. "Maskara z Amsterdamu, vlastne z poľa. Určite rozumiete."

Na otázky zhrozených priateľov, odkiaľ líčidlo má, Jekaterina odpovedá: "Dal mi ju jeden známy, taký lotor."

Nejde však o provokáciu či už jednej alebo druhej strany, ale pravdepodobne o skutočný profil mladej ženy. Okamžite sa na ňu zniesla vlna kritiky.

Twitter/Instagram

Na komentár "Je dobré, že aspoň nedojedáš ich jedlo", Jekaterina pokojne napísala: "Ak si praješ, môžem ti nejaké poslať, alebo aj ich spodné prádlo".

Reakcie mladej ženy šokovali mnohých. Na otázku, či je normálna, napísala, že nie. Následne si vymazala svoje profily na sociálnych sieťach.

Rebeli si privlastňujú majetok obetí

Boeing 777 spoločnosti Malaysia Airlines letiaci z Amsterdamu do Kuala Lumpur sa minulý štvrtok zrútil v oblasti pri ukrajinsko-ruskej hranici. O život prišlo všetkých 298 ľudí na palube vrátane 193 Holanďanov a 43 Malajzijčanov.

Už krátko po páde lietadla sa objavili informácie o tom, že miestni rebeli rabujú okolie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy