Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Modelka (†27) zabila svoje dieťa (†5), potom nôž otočila na seba
Zdielať na

Modelka (†27) zabila svoje dieťa (†5), potom nôž otočila na seba

KRAKOV / Počula hlasy, ktoré jej hovorili, aby zabila svoju rodinu. Mladá dvadsaťsedemročná modelka brutálnym spôsobom zavraždila svojho päťročného syna. Pravú príčinu sa však zrejme nikdy nedozvieme. Po hroznom čine si totiž siahla na život. Je však možné, že všetko bolo aj úplne inak.

Poľským hlavným mestom Varšava otriasla obrovská tragédia. Dvadsaťsedemročná úspešná modelka tu najskôr zabila svojho 5-ročného syna a následne spáchala samovraždu.

Podrezané hrdlo

Otec rodiny v tom čase nebol doma. Keď sa vrátil, naskytol sa mu desivý obraz. "Žena mala bodné rany v oblasti srdca a podrezané hrdlo a v izbe na posteli ležal mŕtvy chlapček," informuje hovorkyňa poľskej polície Katarzyna Cislo. Muž okamžite privolal záchranárov, bolo už neskoro.

Žena v poslednej dobe trpela halucináciami a depresiami. Dokonca mala počuť hlasy, ktoré jej kázali aby, vyvraždila svoju rodinu. "Chodila veľmi často k psychológovi, prosila ho o pomoc, mala depresie. Prokuratúra momentálne zisťuje, aký bol jej zdravotný stav," dodáva Cislo.

Tretia osoba

Poľská polícia pracuje aj s verziou, že mladej modelke a jej synovi mohol k ich smrti dopomôcť aj niekto tretí. "Vzhľadom na nové okolnosti nevylučujeme možnosť, že v prípade môže byť zainteresovaný aj niekto ďalší," myslí si hovorca polície Roman Wieczorek.

"Prvá verzia, s ktorou sme pracovali bola, že žena spáchala rozšírenú samovraždu, v tejto chvíli ale nemôžeme vylúčiť ani účasť tretej osoby," tvrdí okresná prokuratúra v Otwocku.

To sa zatiaľ nepotvrdilo. Poľské médiá priniesli informáciu o tom, že inak úspešná modelka mala veľmi veľké dlhy a celý prípad môže mať na svedomí miestna mafia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy