Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Šialení mladíci vystrájali v reštaurácii s penovými tubami
Zdielať na

Šialení mladíci vystrájali v reštaurácii s penovými tubami

LANCASHIRE / Dvaja opití teenageri zaútočili na zamestnanca siete reštaurácii s rýchlym občerstvením s penovými tubami. Výtržníci zbili aj dve pracovníčky reštaurácie, píše britský The Daily Mail.

Ben Hall, učeň strednej školy elektrotechnickej, navštívil fast food o siedmej hodine ráno po tom, čo celú noc spoločne s kamarátom Joelom Meliom flámoval.

Osemnásťročný výtržník povedal, že spoločne s Joelom stále nemali dosť. "Na ceste do fast foodu sme našli montážnu penu a mysleli sme si, že by bolo zábavné s ňou bojovať," priznal.

Nebite ma a vypadnite!

Video, ktoré sa objavilo na sociálnej sieti YouTube, ukazuje, ako sa dvaja mladíci oháňajú penou. Zápasili medzi sebou. Následne obrátili svoju pozornosť na zamestnanca a pokúšali sa dostať za pult. Ben udrel jednu ženu do hlavy a druhej strčil montážnu penu medzi nohy, píše britský The Daily Mail.

Pozrite si vyčíňanie teenagerov:

"Nebite ma a vypadnite odtiaľ," kričala žena s požiadavkou, aby prestali nakrúcať. Podarilo sa jej vyhnať rebelov z podniku von na ulicu. Jeden zo zamestnancov privolal políciu.

"Bola to neškodná zábava, nikomu sme neublížili. Nemyslím si, že by som mal mať z toho celého zlý pocit," povedal suverénne Ben.

Šéf komory obchodu pohoršený

Užívatelia sociálnej siete, na ktorej bolo video publikované, označili incident za neškodný. Naopak záznam okomentovali slovami, že jazyk zamestnancov bol neprijateľný.

Prezident komory obchodu si naopak myslí, že je absurdné správať sa takto voči zamestnancom. "Ľudia si myslia, že je to v poriadku? Pripadá mi to odporné," nešetril slovami.

Bez trestu

Aj napriek tomu, že sa nikomu nič nestalo a úlohu zohral alkohol, takáto forma zábavy môže byť pre zamestnancov poriadne odstrašujúca.

"Robia si svoju prácu. Majú v nej byť napadnutí? Niekto nepracuje vôbec. Zamestnanci si zaslúžia úctu,"
dodal šéf komory obchodu. Prípad sa síce dostal do rúk polície, chlapcov ale strážcovia zákona nezadržali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy