Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Razia colníkov. Zhabali falošné vagíny za 29 000
Zdielať na

Razia colníkov. Zhabali falošné vagíny za 29 000

PARDUBICE / Colníci zadržali naozaj netradičný nález! Falzifikáty erotických pomôcok. Vagíny za vyše 29 tisíc eur objavili v sklade internetového obchodu.

Tovar bol zabavený pri kontrole na Chrudimsku. Ide o erotické pomôcky, ktoré sú určené najmä pre mužov. Pánske hračky sa však už nachádzajú pod zámkom v sklade a čaká ich likvidácia.

Colníci zadržali falošný erotický tovar v mieste jedného z erotických obchodov. Na internetový obchod naviedol colníkov sám výrobca originálneho erotického tovaru. "Zaistili viac než 400 kusov falzifikátov erotických pomôcok. Hodnota originálneho výrobku by sa pohybovala okolo 800 000 korún," uviedol hovorca colnej správy Pardubice Václav Kánský.

Vidno, že sa plagiátor zameril na jedného výrobcu a internetový obchod ponúkal niekoľko farebných variánt tovaru a jeho príslušenstva. "Na prvý pohľad kupujúci nemusel poznať, že sa jedná o falzifikáty, pretože sa jednalo o kvalitné napodobeniny," dodal Kánský.

"V rámci kontrolnej akcie sme sa s týmto typom stretli po prvýkrát. Je to nový druh tovaru, ktorý sa nám objavuje na trhu,"
opisuje colník Ján Pačes. Obchod, ktorý erotické pomôcky ponúkal, môže očakávať vysoký trest a to až do výšky piatich  miliónov korún.

Téme sa venuje reportérka Jana Šťástková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy