Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Chlapec (14) znásilnil neter (3), videl to na internete
Zdielať na

Chlapec (14) znásilnil neter (3), videl to na internete

VARŠAVA / Chlapec (14) znásilnil svoju neter (3)! Táto informácia doslova šokovala Poľsko. Urobil to vraj preto, lebo to videl na internete.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Tancujúca žena na internete

"Chlapec sa hral na počítači a v určitom momente tam uvidel tancujúcu ženu hore bez. Znásilnil to trojročné dievčatko," uviedol hovorca polície Marius Ciarka. 

Matka malej Evky zistila, čo sa stalo, keď sa vrátila domov z nákupu. Dievčatko ležalo zakrvavené v postielke. Okamžite preto zavolala políciu. "Mala zranenia v okolí panvy, matka s ňou okamžite utekala k lekárovi kde zistila, že jej dcérka bola znásilnená," tvrdí hovorkyňa krajskej polície Katarzyna Cislo.

Svedkom chlapec (5)

Svedkom celého činu sa stal iba 5-ročný chlapček, brat malej sestričky. Ten celú vec opísal aj policajtom. "Povedal policajtom, že videl ako sa jeho ujo najskôr hral s jeho sestričkou a potom ju brutálne znásilnil," dodala Cislo.

Policajti 14-ročného chlapca zadržali a vypočuli. Ten sa k hroznému činu priznal. "Tento čin spáchal brat matky, ktorý sa o malé dieťa staral pravidelne, ťažko povedať, na čo v tej chvíli myslel," uviedol hovorca polície.

Chlapca prepustili

Mladík sa však zrejme vyhne trestu. Policajti ho totiž museli prepustiť. V Poľsku platí totiž zodpovednosť za sexuálne trestné činy až od 17-tich rokov. "V našom práve je zodpovedný za trestný čin až od 17 rokov. Keďže chlapec má 14 rokov, vecou sa bude zaoberať iba súd pre neplnoletých," dodala hovorkyňa krajskej polície Katarzyna Cislo.

Téme sa venuje reportér Peter Dzurilla. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy