Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Orgazmus na diaľkové ovládanie! Vedci navrhli geniálny prístroj
Zdielať na

Orgazmus na diaľkové ovládanie! Vedci navrhli geniálny prístroj

BRATISLAVA / Dámy pozor! Ak neviete dosiahnuť orgazmus, svitá vám nová nádej. Vedci navrhli prístroj, ktorý by mal pomôcť ženám užívať si sex plnohodnotne. Žeby to bolo až také jednoduché?

Upozornenie: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov!

Orgazmus na počkanie

Toto zariadenie, menšie než škatuľka od cigariet, budú ženám musieť voperovať. Mašinka bude využívať elektródy pripojené k chrbtici, ktoré zabezpečia, že žena dosiahne orgazmus pomocou diaľkového ovládania. Práce na tomto geniálnom vynáleze by mali začať ku koncu roku 2014 v Minneapolise.

Nápad vytvoriť zariadenie, ktoré by pomohlo ženám s orgazmickou dysfunkciou skrsol v hlavách medikom zo Severnej Karolíny. Ako to už ale býva, nebude to také jednoduché. Toto zariadenie, aj keď drobné, bude musieť byť do tela orgazmuchtivým ženám voperované, a to do konkrétnych nervov v mieche. Generátor signálu by mal byť vložený pod kožu, v najlepšom prípade do oblasti zadku.   

Nahradí partnera?

"Niektoré ženy si prejavy orgazmu ako zvýšený tep, vlhké ruky, nervozitu a podobne, nesprávne zamieňajú so strachom," uviedol pre server Digital Journal Jim Pfaus, študent neurobiológie a sexuálneho správania na Concordia University v Montreale. "Pre tieto signály chcú zo situácie vycúvať," dodal.

Najčastejšou liečbou pri orgazmickej dysfunkcii je psychoterapia. Ak sa spája s úzkosťou pacientkám lekári predpisujú Válium, ktorý ale v skutočnosti orgazmus ešte oddiali. Pacientky budú počas operácie pri vedomí. Je to z toho dôvodu, aby chirurg trafil ten správny nerv, do ktorého napasovať elektródy.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy