Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Rusi poznajú dátum tretej svetovej! Vraj začne už o pár dní
Zdielať na

Rusi poznajú dátum tretej svetovej! Vraj začne už o pár dní

BRATISLAVA / Ruský astrológ predpovedal tretiu svetovú vojnu! Že je to hlúposť? Tak čítajte ďalej. Dátum predpovede totiž pripadá práve na súčasné obdobie, kedy celý svet rieši vyhrotenú situáciu na Ukrajine.

Predpovedali Ukrajinu?

24. marca 2011 sa konalo stretnutie známych ruských astrológov, šamanov a parapsychológov s cieľom prediskutovať udalosti, ktoré mali zasiahnuť ľudstvo v blízkej i vzdialenej budúcnosti. Vtedy asi väčšina z nás nad ich predpoveďami mávla rukou. V súčasnosti nás z nich ale poriadne zamrazí. Predpovede sú totiž až desivo presné! 

Tu je najaktuálnejší príklad. Keď v marci 2011 v ruskom denníku Pravda napísali o výsledkoch stretnutia týchto spirituálne založených ľudí, určite nečakali, že sa k týmto informáciám budú ľudia vracať ešte po niekoľkých rokoch. 

Mrazivá podobnosť 

Najdesivejšie vyznieva predpoveď astrológa Pavela Globu. Ten predpovedal dátum začiatku tretej svetovej vojny. Že nič nezvyčajné? Takýchto predpovedí tu už bolo, povieme si. Dátum novej vojny bol stanovený na marec 2014. Konkrétne na obdobie počas olympijských hier v Soči alebo päť dní od ich ukončenia. Globa ale nekonkretizoval, v ktorej krajine by mala vojna nastať.

Táto predpoveď vyznieva v asociácii s momentálnou situáciou na Ukrajine viac ako desivo. Krajina je rozdrobená a zmieta sa v obrovských politických problémoch. V súvislosti s intervenciou Ruska a USA sa dokonca neraz spomenula obava z vypuknutia vojny. Keďže hovoríme o dvoch najmocnejších krajinách sveta, pokojne by mohla získať prívlastok tretia svetová. 

 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy