Zatiahnuté
21°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Žena do pôrodu nevedela, že je tehotná!
Zdielať na

Žena do pôrodu nevedela, že je tehotná!

INDIANAPOLIS / Silné bolesti brucha priviedli do nemocnice mladú ženu. Netušila, že z nej neodíde sama. Návaly bolesti sa totiž ukázali byť tehotenskými kontrakciami.

Mandy žiadne príznaky nezaregistrovala

Američanke môžu mnohé tehotné len závidieť. Celé tehotenstvo ani len netušila, že je v požehnanom stave a to už bola dvojnásobnou matkou. Žiadne nevoľnosti, nechutenstvo, ani pohyby. Napriek tomu na svet priviedla zdravého 3,5 kilového chlapčeka.

"Lekári mali najprv podozrenie na žlčové kamene. O pár minút jej praskla plodová voda," hovorí hrdý otec Josh Cox. "Vôbec som o tom netušila. Nemala som žiadne príznaky. Trochu som pribrala, ale to som pripisovala zime. Šokovalo ma to," dodáva čerstvá mamina Mandy Bachelor.

Poriadne zaskočená ostala aj rodina

Mandy práve bola po 8-hodinovej šichte v továrni, kde obaja s manželom pracujú. Ani vo sne by jej nenapadlo, že ukončia hľadaním mena. "Bude Lee Jacob po starých otcoch. Spojila som ich mená do jedného," vysvetlil Josh. Zaskočení zostal aj zvyšok rodiny a priatelia. "Neverili, že štyri hodiny po odchode z práce mám dieťa,"dodala na záver mamička. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy