Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tínedžerka (19) po pôrode hodila deti do močiara
Zdielať na

Tínedžerka (19) po pôrode hodila deti do močiara

SZARLATA / Zhýralý spôsob života a nechránený sex. Pravdepodobne to spôsobilo, že mladé dievča dvakrát porodilo svoje deti v lese a následne ich telá vyhodilo do močiara. Policajtom tvrdila, že sa ešte necítila na to, aby mohla byť matkou.

V igelitke do močiara

Šokujúca správa sa po celom Poľsku rozniesla z mesta Szarlata na severe krajiny. Mladá žena (19) tu dvakrát porodila a dvakrát svoje novonarodené dieťa zabalila do igelitovej tašky a následne vyhodila do močiara.

Dievča pritom žilo zhýralým štýlom života. Stretávala sa s mnohými mužmi. Nakoniec otehotnela. "Všetci v dedine vedeli, že rada chodí na diskotéky, kde sa stretávala s oveľa staršími mužmi," uviedla hovorkyňa polície Katarzyna Cislo.

2012: porodila synčeka

Brutálne činy vykonala v priebehu posledných dvoch rokov. V roku 2012, vtedy ešte 17-ročné dievča, išlo do lesa a tam porodila synčeka. "Urobila to v bahnistom lese okolo jej domu, nikto o tom nevedel. Dievča zabalila telo dieťaťa do igelitky a zahodila ho v lese," uviedla hovorkyňa polície.

Telíčko malého chlapčeka sa ale už nikdy nenašlo. Dievča ale svoj štýl života nezmenilo a po čase otehotnela znovu. "Keď znovu otehotnela, porodila na tom istom mieste a druhé dieťa vyhodila v lese," opisuje policajná hovorkyňa.

Mladá žena sa priznala

Na tento prípad už ale policajti prišli a mladú, 19-ročnú matku sa im podarilo nakoniec vystopovať. Tá najskôr celú vec popierala, no nakoniec sa k brutálnym činom priznala. Policajti ju previezli do cely policajného zaistenia. "19-ročnú ženu sme obvinili z činu dvojnásobnej vraždy novorodenca pod vplyvom popôrodného šoku, za čo jej hrozí trest odňatia slobody od 12 rokov až doživotie," píše sa v tlačovom vyhlásení Okresnej prokuratúry v Gdańsku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy