Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Matka (22) tíšila dcérku tak, že na nej hasila cigarety
Zdielať na

Matka (22) tíšila dcérku tak, že na nej hasila cigarety

KATOWICE / Zle zrastené zlomeniny, modriny a popáleniny po celom tele. Toto nie sú následky po nejakej dopravnej nehode, ale po brutálnom týraní malého dieťatka svojou vlastnou matkou. Jej priateľ sa už nedokázal na to pozerať.

Dieťatko týrala matka od narodenia

Brutálny prípad týrania nahlásil na polícii v Poľskom Bytome priateľ matky 9-mesaqčného bábätka. Tá ho mala týrať prakticky od samotného narodenia a to rôznymi brutálnymi spôsobmi.

Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka a pracovníci sociálky. Malé dieťa sa nachádzalo vo veľmi zlom a zanedbanom stave. "Našli matku aj s dieťaťom. Stav malej bol veľmi znepokojivý, mala rany po celom tele a bodové popáleniny," potvrdil hovorca polície v Katowiciach Tomasz Gogolin. 

Malé dievčatko bolo s veľmi ťažkými zraneniami okamžite prevezené na ošetrenie do miestnej nemocnice. "Mala početné staré zlomeniny, zle zrastenú kľúčnu kosť a bodové popáleniny," potvrdil hovorca nemocnice v Chorzowe Gregorz Grzegorek. 

Matka sa nachádza v policajnej cele

"Všetko ukazuje na to, že ho dlhší čas niekto týral," dodal hovorca polície. Bodové popáleniny mali vzniknúť tak, že osoba, ktorá malé dievčatko týrala, na nej hasila cigarety.

Policajti okamžite zadržala matku dieťaťa. Tá sa nachádza teraz v policajnej cele. Prokurátor už 22-ročnú matku obvinil z týrania blízkej alebo zverenej osoby z obzvlášť závažnou krutosťou, za čo jej hrozí až 10-ročný trest.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy