Skoro jasno
16°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Valentín - zbožňovaný aj nenávidený. Aj takto sa dá sláviť!
Zdielať na

Valentín - zbožňovaný aj nenávidený. Aj takto sa dá sláviť!

SYDNEY, AURORA / Cítite to? Vo vzduchu sa vznáša láska. Dnes je čarovný deň svätého Valentína. Svet sa zahalil do červenej a ružovej farby a z každej strany na nás číhajú srdiečka a iné rôzne vyznania lásky. Otrava? Iným sa to páči a ten najkrajší deň prežívajú všetky ženy, ktorým muži položili otázku, na ktorú sa zväčša odpovedá slovíčkom áno.

Vyznanie v snehu

Šťastne zaľúbený Tayler z amerického mesta Aurora sa rozhodol potešiť svoju lásku. A tak mu v hlave skrsol plán - napíšem vyznanie do snehu. Bez pomoci stroja - len vlastnými nohami do snehu vyšliapal toto megavyznanie.

Trvalo mu to 4 hodiny od jednej po polnoci do piatej ráno. So snúbenicou Rachel už majú 18-mesačnú dcérku. Tayler tvrdí, že chcel špeciálny darček, na ktorý Rachel nezabudne - a o tomto sa dozvedel celý svet.

Austrálsky Harbour Bridge bol miestom, kde muži kľačali na striedačku. Až traja sa rozhodli Valentín využiť nielen na romantické vyznanie lásky, ale aj na žiadosť o ruku ich milovanej. Vyšlo to vo všetkých troch prípadoch - ich vyvolené povedali áno.

Antivalentínske party

Avšak nie všetci Valentín zbožňujú. Všetky tie srdiečka, mašličky a preplnené reštaurácie bozkávajúcich sa párov im lezú na nervy. Pre nich sú pripravené - antivalentínske párty.

Radosť, či depresia v tento deň závisí od našej osobnej situácie. Ak niekoho máme, tešíme sa, ak nie, sme ironickí a miestami aj podráždení. Tento deň je však symbolom lásky akéhokoľvek druhu, preto je jedno, či potešíme mamu, babku alebo domáceho maznáčika.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy