Jasno
11°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Malý chlapec (9) s veľkým srdcom! Obdaruváva choré deti
Zdielať na

Malý chlapec (9) s veľkým srdcom! Obdaruváva choré deti

MOBILE / Už onedlho naše poštové schránky zaplavia srdiečka, mašličky či kytice a naše oči a srdcia láska. Teda, toto všetko platí pre tých, čo uznávajú sviatok zamilovaných - Valentína. Kým mnohí sa väčšinou snažia potešiť len svojho partnera, sú aj takí, ktorí sú presvedčení, že láska má mnoho podôb. A preto posielajú niečo milé aj priateľom.

Súcití s chorými deťmi

Deväťročný Tanner má neobyčajne láskavé srdce. A hoci on sám je zdravý, myslí na tých, ktorí také šťastie nemajú. Posledné dva týždne pred sviatkom zaľúbených má plné ruky práce - píše a kreslí jednu Valentínku za druhou.

Škatuľa plná kresieb a krásnych slov je určená pre choré deti, ktoré tento krásny sviatok strávia medzi múrmi nemocnice.

"Deti v nemocnici nemôžu chodiť do školy ani robiť veci ako napríklad ja. Preto im posielam Valentínky, aby vedeli, že nezostali bez povšimnutia," vraví Tanner.

Trpel, keď bol v nemocnici

Tanner vie, čo to je ležať na posteli a pozerať sa do stropu a netušiť ako sa uzdraviť. Mal vážne ochorenie srdca a pamätá sa na to, aké to bolo pre neho v nemocnici ťažké aj napriek starostlivosti a ochote lekárov. Pevne verí, že do Valentína ich stihne vyrobiť aspoň 100.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy