Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tragické chvíle po svadbe. Mladomanžel (†49) pomáhal, zomrel
Zdielať na

Tragické chvíle po svadbe. Mladomanžel (†49) pomáhal, zomrel

CROWN POINT / Svadobný deň sa pre nevestu skončil ako najväčšie peklo jej života. Namiesto krásnych šťastných chvíľ sa pozerala na to, ako jej milovaný umiera. Ženích chcel pomôcť žene v núdzi, ktorá havarovala. Keď ju vyťahoval z vozidla, zachytilo ich auto, následne ďalšie a ďalšie. Obaja na mieste zraneniam podľahli.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Zachytilo ich auto

Čerství mladomanželia William Riley Knight a jeho žena Nikki sa po svadobnej hostine presúvali do hotela, kde si mali užiť svoje prvé chvíle ako manželia. Mladomanžel (49) však zbadal, že vedľa cesty nabúralo auto.

Neváhal a tak išiel šoférovi pomôcť. Keď pomáhal Linde Darlingtonovej dostať sa z vraku, zachytilo ich okoloidúce auto. "Bol skvelý priateľ. Každému rád pomohol. Som hrdý, že moje deti, ktorým sa vždy venoval, ho poznali," priateľ obete Rob Biella.

Zraneniam na mieste podľahli

"Obete zachytilo okoloidúce auto. Následne ďalšie vozidlo a nakoniec ešte jedno," uviedol šerif John Brunch. 49-ročný William a 42-ročná Linda na mieste zraneniam podľahli. "William miloval svoju krajinu, miloval hru, prácu. Skrátka miloval všetko, čo práve robil," hovorí rodinná priateľka Angie Loweová.

Novomanžel svojho času slúžil v armáde. Zúčastnil sa aj mnohých zásahov, ktoré sú známe ako Operácia Púštna búrka. Bol obetavý a ústretový. Zostali po ňom novomanželka Nikki, dve dcéry a exmanželka.

Streľba na jemenskej svadbe

Svadobná tragédia sa stala aj v Jemene. Kým svadobčania tancovali populárny tanec Gangnam Style sa skončila krvavou drámou. Počas tanca jeden z účastníkov oslavy vystrelil do davu ľudí. VIDEO TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy