Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Komik Jon Stewart (51): Posr*tí Slováci jedia vlastné zvratky
Zdielať na

Komik Jon Stewart (51): Posr*tí Slováci jedia vlastné zvratky

WASHINGTON / Patrí medzi najuznávanejších amerických komikov a vystrelil si zo Slovákov. Presnejšie, aj zo Slovákov. Reč je o Jonovi Stewartovi. Každý pondelok uvádza svoju vlastnú večernú šou. A v poslednom vydaní nám veru poriadne naložil.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

S úvodom od CNN

22- minútový program na stanici Comedy Central nesie názov The Daily Show s Jonom Stewartom. Tento chlapík nepretržite zabáva divákov už 14 rokov. Najnovšie si uťahoval z katastrofálneho prepadu americkej mládeže.

Tá skončila v medzinárodnom teste vedomostí na 36. mieste. Komik si pomohol reportážou spravodajskej stanice CNN. ktorá končila slovami, že Američanov porazili aj študenti zo Slovenska. A to bola prihrávka na smeč. Doslova.

Gašparovič ako krava

„Títo posr*tí ľudia jedia vlastné zvratky,“ podotkol komik. Treba však dodať, že išlo o satiru. A Stewart si rovnako uťahoval aj z Američanov. A to napríklad z politických elít v Kongrese.

Nezabudol však ani na slovenského prezidenta Ivana Gašparoviča. „Som si istý, že ich prezident je krava,“ podotkol. No a produkcia Stewartovi pripravila aj náležitý spravodajský výrez - kravu za rečníckym pultom, v pozadí so slovenskou vlajkou a znakom.

Najlepší terč? Obama

Nuž a zrejme preto rozohral túto myšlienku ešte ďalej. "Prdy exportujú v debničkách. Je to podľa mňa ten najhorší spôsob vývozu prdov. Chcelo by to niečo vzduchotesnejšie, pretože keď sa dostane zásielka na miesto doručenia, prdy vyprchajú,“ dodal.

Terčom komika Jona Stewarta bol napríklad aj americký prezident Barack Obama. Ten do programu prišiel v roku 2008 dokonca naživo. A so žartíkmi na adresu najmocnejšieho muža sveta zaznamenal rekordnú sledovanosť. Pri obrazovkách bolo vtedy vyše 3 a pol milióna ľudí. VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

CC

Súvisiace články

Najčítanejšie správy