Oblačno
12°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Na Lexi (†4) sa vyrútil pes, zabil ju
Zdielať na

Na Lexi (†4) sa vyrútil pes, zabil ju

MOUNTSORREL / Lexi Hudsonová (†4) bolo malé a roztomilé dievčatko, ktoré netúžilo po ničom inom, ako mať psa. A tak jej mama splnila sen. Namiesto toho, aby psíka kúpili, išli do útulku... Z toho, čo nasledovalo, jednoducho mrazí.

Moulina mali dva mesiace

Rodina si vzala domov z útulku francúzskeho mastifa a stalo sa jej to osudným. Podľa denníka The Mirror ho mali takmer dva mesiace. Malá Lexi poobede spala, pretože bola chorá a ležala so svojou mamou v posteli.

Moulin, ako psa prezývali, sa javil ako pokojné, flegmatické zviera. V istom momente však vtrhol do izby, kde dievčatko spalo a vrhol sa naň. Vystrašená matka sa ho snažila odtrhnúť, avšak márne. Utekala pre nôž a obrovského psa dobodala. 

Matka musela použiť nôž

"Jodi sa zrútila a stále opakuje, že v útulku jej hovorili, že pes je vhodný aj k deťom," hovorí sused rodiny Paul Ryan. "Jodi kričala a snažila sa hlavu psa odtrhnúť preč, ale nepodarilo sa jej to. Nakoniec musela použiť nôž. Muselo to vyzerať desivo," dodal Paul. 

Podľa susedov psa mal vydesiť delobuch. Ten sa ozýval z okolia. "Moulina predchádzajúci majiteľ týral. S Lexi ale boli veľkí kamaráti. Musel sa zblázniť," myslí si jedna zo susediek, Sam Clarrkeová.

Bojové psy pod kontrolou skúsených...

Bojové psy, nebezpečné psy a ktorékoľvek iné plemená psov, ktoré sú schopné zaútočiť na človeka by mali byť pod kontrolou skúsených majiteľov. Tvrdia to majitelia psov ako aj poslanci v parlamente.

Lenže v tom je problém. Dlhé roky opoziční či vládni poslanci nedokážu nájsť spoločnú reč na prijatie správneho zákona. Prečo mnohí z nich tvrdia, že silná psíčkarská lobby snahu vymedziť zákonom nebezpečné psie plemená zmarila a snahy tamojších opozičných poslancov zase ignorujú tí pri moci? VIAC TU. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy