Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Policajtov vystrašilo video. Bol na ňom duch
Zdielať na

Policajtov vystrašilo video. Bol na ňom duch

HARTFORD / Policajti našli na zemi odlomené spätné zrkadlo. Skonštatovali, že určite ide o prácu vandalov. Až kým si nepozreli videozáznam z onoho dňa.

Keď sme si pozreli to video...

Videozáznam ukazuje biely prachový stĺp, ktorý sa pohybuje okolo policajného auta. Naviac to vyzerá tak, ako by v ňom niekto kráčal a zanechával stopy, ktoré následne zase miznú. Ešte podivnejšie je, že onen neidentifikovateľný návštevník odtrhne zrkadlo od auta.

"Na konci smeny išiel náš človek k autu a zistil, že zrkadlo leží odtrhnuté na zemi," opisuje policajný poručík v Hartforde, štát Connecticut, Brian Foley. "Najskôr sme si boli istí, že je to práca vandalov, ale keď sme videli to podivné video, zmenili sme názor," dodal.

Ide o minitornádo

Policajti sa rozhodli požiadať o pomoc pri lúštení záhady miestne televízne stanice a odborníkov, tvrdí americká televízna stanica NBC. "Keď som si prvý raz pozrel to video, pomyslel som si - čo je to za nezmysel," hovorí meteorológ spomínanej televízie Brad Field. 

A dodáva: "Pravdepodobne sa jedná o špecifický jav, minitornádo vytvorené prachovým vetrom, ktorý sa zdvíha nad chodník a berie so sebou všetko, čo mu v tej chvíli stojí v ceste." Zároveň podotkol, že žiadne iné auto v tom čase poškodené nebolo. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy