Zatiahnuté
23°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Šťastie zlodejky netrvalo dlho, môžu za to drogy
Zdielať na

Šťastie zlodejky netrvalo dlho, môžu za to drogy

MIAMI / Pred časom istá policajtka pomohla zlodejke. Kúpila jej deťom potraviny, pretože žena nemala ani na chleba. Tento príbeh z Floridy vzbudil pozornosť v celých Spojených štátoch a vyzeralo to tak, že na nešťastnú ženu sa konečne usmialo šťastie. Miestna telekomunikačná firma jej totiž ponúkla robotu. Nezamestnaná matka sa potešila, ale radosť netrvala dlho. Môžu za to drogy.

Jessice pomohla policajtka

Jessicu preslávil jej strážny anjel - policajtka Vicki. Tá jej totiž pomohla a ochránila ju - keď videla, v akej je ťažkej situácii, sama jej kúpila potraviny, ktoré pôvodne chcela ukradnúť.

"Keď sme prišli k nim domov, správali sa ku mne, akoby som bola Ježiško," hovorí policajtka Vicki Thomas. Po reportáži v televízii jej navyše ponúkla telekomunikačná spoločnosť prácu telefonistky.

Jessica žila svoj sen. Zrazu mala na dosah robotu, vďaka ktorej by uživila svoje tri deti. Sen však trval iba do pondelňajšieho rána. Keď prišla do firmy, zabuchli pred ňou dvere. "Splietali niečo o mojej minulosti. Nechápem, nikdy som nemala problém s mojou minulosťou," hovorí Jessica.

Ľudia so zlodejkou robiť nechceli

Reportéri vypátrali, že pred 9 rokmi Jessicu policajti "načapali" s marihuanou, odsúdená však nebola. Toto plus údajné protesty zamestnancov proti tomu, že by mali robiť so zlodejkou, však firme stačilo na to, aby svoju ponuku stiahla späť.

Jessica je teda teraz tam, kde bola. Nemá prácu. Nemá peniaze. Nemá nádej, že sa niečo v jej živote zmení. A jedlo, ktoré jej nakúpila policajtka Viki sa už čoskoro minie...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy