Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena (55) zostala uväznená na padacom moste
Zdielať na

Žena (55) zostala uväznená na padacom moste

FLORIDA / Pozor na padacie mosty. Tie sa totiž zvyknú sem-tam otvárať a môžu pritom náhodnému chodcovi skomplikovať život. Dokazuje to prípad, pri ktorom padací most síce nespadol, no zato sa otvoril. A do výšky so sebou zobral jednu čiernu pasažierku.

20 minút visela 6 metrov nad zemou

Dvadsať minút môže byť občas šialene dlhý čas. Napríklad vo chvíli, keď visíte asi 6 metrov nad zemou na padacom moste a čakáte, kedy vás hasiči zachránia. Presne toto sa stalo 55-ročnej žene na Floride.

Nikto zatiaľ netuší, ako presne sa tam dostala. Faktom však je, že vo chvíli, keď sa most začal dvíhať, zostala na ňom, rukami a nohami sa zachytila konštrukcie a čakala, kým jej niekto pomôže. Náhodní okoloidúci zavolali hasičov a popritom si celú situáciu vytrvalo fotili a okamžite zverejňovali na webe. Po necelej polhodine ju pomocou rebríka vyslobodili a zniesli späť na zem.

Bola súčasťou pochodu proti rakovine

Súdiac podľa ružového oblečenia bola táto žena súčasťou pochodu proti rakovine, nikto však nechápe, ako sa dostala na most a prečo na ňom zostala. Aj pre ňu samotnú je však určite najdôležitejšie, že hororovú situáciu prežila bez zranenia.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy