Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Eddieho (†13) zabilo slastné vešanie sa, novodobý fenomén
Zdielať na

Eddieho (†13) zabilo slastné vešanie sa, novodobý fenomén

FLORIDA / Teenageri majú novú vražednú hru! Slastné vešanie sa. Medzi dospelými to nie je žiadna novinka. Ide o sexuálnu praktiku, pri ktorej chcú dosiahnuť väčší pôžitok obmedzením prísunu kyslíka. Pre mládež sa však takáto riskantná hra môže skončiť smrťou. Otec chlapca (13) teraz varuje všetkých rodičov.

Slastné vešanie spôsobilo smrť

Na internete možno zábava, skutočnosť je však drsná. Za novodobú hru zaplatil životom Eddie (13). "Bol taký múdry a talentovaný," hovorí Ed DeJesus, otec Eddieho.

Miloval jachting, svoje dve mladšie sestry a futbal. Práve nastúpil ako nováčik do školského družstva. Avšak, keď sa jeho matke podarilo otvoriť Eddieho izbu, našla ho obeseného v šatníku. "Detaily sú desivé. Stále to mám pred očami," hovorí otec chlapca.

Potom ako Eddieho previezli do nemocnice, bol 5 dní v kóme. "Po piatich dňoch nám oznámili, že náš syn má mŕtvy mozog," dodáva otec.

Príznaky: modriny a škrabance na krku

Chlapca rodina nechala odpojiť od prístrojov. Keďže si prešli veľkou stratou nechcú, aby niekto podobnou životnou skúškou musel prejsť a tak varujú rodičov dospievajúcich. "Hra sa volá slastné vešanie sa. Deti počas nej nemajú dostatok kyslíka, čo je pre ne zážitkom," varuje otec.

Otec chlapca nikdy o tejto pôvodne sexuálnej praktike nepočul. "Je to niečo o čom ľudia nerozprávajú a ani nechcú. Ak sa vám niečo také prihodí, cítite sa smutní, zahanbení a nahnevaní. Ja sa za svojho syna nehanbím. Milujem ho - môj syn bol úžasný," dodáva.

Podľa odborníkov deti hrajúce sa túto hru majú modriny a hlboké škrabance na krku, ktoré maskujú odevmi. Poznávacím znamení je tiež chrapľavý hlas, v dôsledku poškodenia hlasiviek.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy